Smältande katt

Det är för varmt just nu. Sitter med tröjan uppknuten och shortsen uppdragna och jag smälter fortfarande! Vem är på att lägga in lite pengar på en liten igloo kanske?
Iofs kanske man skulle åka och bada men nej, det är så få som är hemma nu, varför är inte min jessica här nu? När hon är här, ska vi iallafall göra stockholm osäkert igen, kanske göra en räd på Teknikmagasinet eller råna stället som jag jobbar på, det skulle vara rätt skoj!

Och när jag ändå är inne på det, så behöver jag faktiskt en barnvakt till henne... Någon billig snäll kille kanske?


Jessica och Sarah inför halloween
Jag vågar faktiskt ta en bild där jag är med, även fast bilderna är lite... skumma!

Den vänstra på bilden är alltså dne unga damen som behöver vaktas! Man kan aldrig släppa lös henne själv, då lär man väl hitta en massa pojkar drogade med våltäktsdrogen, och Ica affärer länsade på ketchup!


Det var väl allt för nu, därför säger jag hejdå med samma fras som jag gör i butiken:
Ha en trevlig dag, hoppas du inte smälter, hejdå!

Älska idioter <3

Kom just hem från jobbet och seriöst, vad är dte med folk._.

Klockan var 20:05 och jag skulle stänga för kvällen. Tänkte att: "visst, folk är lite småtröga, så jag drar ner 'gardinen'" och så släckte jag, så butiken såg liksom stängd ut.
Ni tror inte då en dum jävla ko, KRYPER under gardinen, kollar dumt på mig och frågar om vi har stängt. Jag bara tittade på henne och svarade ja, och återgick sedan till att räkna kassan.

Ett annat underbart exempel som fortfarande får mig att börja skratta!
En turkisk kvinna lallade runt i butiken, och plockade på sig tre fulla påsar med godis, klockan var ca 19:45, 15 minuter före stängning alltså.
Hon kommer iallafall fram för at väga det, det vägdes upp till lite mer än 8 kilo, vet ni vad dumkärringen säger då?
- Men jag har bara råd att köpa 3 kilo!

Så, undersökning: Kan du se skillnad mellan tre och 8 kilo?:)


Iallafall så slutade det med att hon fick lämna två av påsarna i butiken som jag blev tvungen att lömna till min stackars kollega dagen efter. Nej <3

Och förresten så har jag kommit in på mitt första handsval! Är så jävla glad nu, tack till alla som hjälpt, och stöttat mig i mitt val och framtida karriärval!

Hjärndöd kortblogg

Försöker blogga igen, det har ju gått sådär alla tidigare dagar men det blir ett sista försök nu att återuplliva bloggen!
Fast nu blir det inte mina überlånga inlägg utan nu blir dte lite kortare skit om dagen helt enkelt.

Iallafall så är det en så sjukt stekande hetta idag. Satt ute helt nyduschad i bara handduk och tänkte att det skulle svalka lite. Häftigt att jag lyckadades äga mig själv genom agtt både håret och kroppen torkade på mindre än 10 minuter. Wonderbart *host*

Blir att jobba senare, eller ja, snarare att sitta bakom kassen med huvudet i kylen till glassbaren. Undrar vad chefen skulle säga? Det skulle nog vara värt det ändå, känns som att jag ska smälta just nu.
Till och med kläder känns ganska överflödiga. Ett linne och ett par shorts (välanvändna förörvigt) blev det idag, och det känns ungefär som att jag plockat på mig en overall.
Nu ska jag fortsätta läsa en jättebra bok jag lånat av Bastians mamma Mia - som inte går att säga, tänka eller att skriva utan att man tänker på ABBA - som heter Tusen strålande solar.

Hoppas ni inte smälter!

RSS 2.0