Mjau för fan

Ja det här lär ju bli väldigt intressant. Jag ska lära mig att komma i underfund med hur man skriver en blogg. Om inte Lisa hade frestat mig så hade jag inte haft problemet...*suck*... Jaja vi kör på vad jag gjort idag, det måste ju vara lätt. 

Nu ska vi se här.
Eftersom vi hade studiedag idag så jag sov ut, gick inte upp förns klockan var 12. Sen var det ju samma vanliga tripp till datorn för att se om någon kul var inne,  trevligt nog lyckades man få tag  på Hampus, så vi bestämde att vi skulle ut och leka:). tillsammans med honom hämtade vi Micke H, Pontus,Gustav och Lisa. Vi gick mest runt i området och efter en stund var Lisa tvungen att gå igen, så jag blev den enda tjejen. Vi knatade iväg för att få ut Jessica som dock skulle på träning så vi gick ner till områdets lekpark. Där lekte jag lite med killarna tills Gustav, Mikael och Pontus gick, då jag och Hampus blev ensamma. Vi satt länge och pratade medans vi gungade lite i däckgungorna.
Det är så skönt att få prata ohämningslöst med någon. Killar är lätta att prata med, de säger allt de tycker och tar inga omvägar. Tjejer däremot kan  vara svårare, vi går runt och snackar skit om varandra.
Runt 18.00 drog vi hem och jag lämnade av Hampus hemma hos honom.
Jag har alltid gillat att gå, helst ensam, så det  var rätt skönt att bli ensam sen.
i ensamhet tänker man dock mycketoch blir gärna lite ledsen. Då var det skönt att få komma hem och mötas av min underbara svarta hund Jason.

nej, nu pallar jag  fan inte skriva mer, ska fortsätta läsa mig en bok, Yatzy.

Puss och kram alla

RSS 2.0