Utkast: Nu var ...

Nu var det garanterat ett ganska bra tag sen jag bloggade och det senaste inlägget valde jag att radera.

Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva och att jag är så sällan vid datorn numera, så hur löser jag det här? Ja... Det främjar min skriftliga förmåga att blogga, men å andra sidan kan jag inte spndera mitt liv instängd i ett rum på 6 kvadratmeter.
Det är sånna här dagar som jag gör allt annat än det jag borde. Jag har diverse arbeten jag måste bli klar med, prov jag måste plugga till och hur mycket som helst kvar. Men nej, jag sätter mig vid datorn med mentaliteten av en zombie. Något som skulle kunna förklara om det här inlägget blir någorlunda intelligensbefriat.

Så vad har hänt i livet på senaste. Hmm... Har en underbar pojkvän som även fått idka sambo till mig den senaste veckan, tack och lov för det. när jag ändå är inn epå zombiestilen det här inlägget, kan jag ju tillägga att den kvällen då han var borta den veckan, kan jag fan slå vad om, att det gömde sig zombies överallt.
Spenderade nyår med min Sebastian och min allra bästa Jessica. Det här nyåret led jag inte, men intressant nog, somnade alla tre i min säng klockan 2 på natten, efter en oerhört bra konversation.
Sebastian: Men varför sätter ni på den här filmen för, jag vill ju se dead silence!
Jag: *mumla* men sätt på den då.....
*sebastian ställer sig upp och går för att hämta filmen*
Jessica: Jag ser din pojkvän halvnaken......
*sebastian vänder sig om och slår ut armarna och säger "so"*
Filmen sätts i och sebastian lägger sig i sängen igen. Tidigare på dagen hade han sagt att den inte var läskig.
Sebastian: Varför har ni satt på den här för, den är ju läskig! Jag är rädd...

Och som alla vet, är allt man säger på fyllan, sant. Nästa dag försökte han tappert förneka det uttalandet :)

Apropå nästa var det en riktigt slapp dag. vi gick upp sent och lagade bara mat hela dagen. Eller ja... Jag och Jessica gjorde det. Sebastian verkade jobba emot oss.
Vi gjorde fan hur mycket mat som helst, och det gick från frukost till brunch, till lunch och till sist Brinner.

nu ska vi se här... vad har jag gjort. Juste! Var på ultraljud i fredags hos några otrevliga idioter för att se så att jag inte har bröstcancer. Det är sånna människor som gör att de själva kan missa tidiga fall, bara för att de tror själva när det kan och inte kan vara cancer. Jag blev ju remiterad från vårdcentralen (inte för att de puckona är så grymt intelligenta), så det var ju inte jag som på eget bevåg, bett om en tid.

Oj... det här var ju jobbigt, hur kunde jag skriva så mycket förr!
Nej, nu ska jag se på sex and the city!
Puss och hej, leverkatt
Och apropå katt... ska jag köpa en katt sen, som ska heta Monstermaskinen, någon som kan hjälpa mig att hitta halv norsk skogkatt (eller hel =D=D) till ett vettigt pris?D:

RSS 2.0